Overzicht Week 7

Inmiddels is 2018 alweer wat weken oud, wat hebben we gedaan in week 7 van 2018?

 

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn Week 7Hoofdzakelijk mijn kilometeres op de fiets in Zwift gemaakt, alleen op zondag heb ik weer eens buiten gefietst en gelijk maar weer eens 100 kilometer, viel niet mee. Voor de rest 3 keer gelopen, dinsdag weinig zin, dus dit werd een kleiner rondje dan aanvankelijk de bedoeling was. Verder heb ik op donderdag mijn best gedaan om langzamer te gaan lopen zodat ik straks tijdens de marathon het langer kan volhouden en niet kapot ben na 21 kilometer.

Sonja

Week 7 SonjaOp maandag weer naar de zwemsessie van de triathlonclub Purmerend geweest, waarbij ik de mannen al aardig bij wist te houden. Op zaterdag vroeg mijn bed uit om om half 7 mijn baantjes te zwemmen, was ik de enige. Verder 3 keer op Zwift mijn kilometers gemaakt, wat steeds beter gaat. Het lopen gaat ook steeds beter en steeds minder pijn terwijl de kilometers langzaam maar zeker omhoog gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: