Overzicht Week 8

Week8Wat hebben we gedaan in week 8? Deze week was het mooi weer buiten, maar het was wel enorm koud. Verder was dit de laatste week van de Olympische spelen. Lekker om op de Tacx kilometers te maken terwijl je sport aan het kijken bent.

 

 

 

 

 

Martijn

Martijn Week 8Op maandag ben ik sinds maanden maar weer eens naar het zwembad gegaan, want ook zwemmen hoort bij een triathlon. Uiteindelijk 2 kilometer gezwommen en het ging niet eens verkeerd. Op dinsdag ben ik naar Zuiderwoude gelopen na het werk om bij de ouders van Sonja te eten. Op zaterdag was het de dag van de grensverlegging, bij de Road2Rotterdam training voor Rotterdam in het Twiske heb ik voor het eerst 30 kilometer gelopen. Ging best goed, alleen de laatste 2 kilometer waren even doorbijten. De fietskilometers heb ik weer op Zwift gemaakt deze week, het was te koud om naar buiten te gaan..

Sonja

Week 8 SonjaOp maandag begon ik met een minitriatlon verdeeld over de dag. ’s Avonds weer naar de zwemclub wat steeds leuker wordt. Op zaterdag heb ik voor het eerst sinds tijden weer 10 kilometer gelopen, nog wel steeds last maar het wordt steeds minder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: