Startbewijzen Rotterdam ophalen

Om de druk zondag een beetje van de ketel te halen hadden we besloten om, net als vorig jaar, de startbewijzen  voor de Marathon van Rotterdam vrijdag op te halen om vervolgens daarna even wat te gaan eten. En inderdaad, de startbewijzen, Sonja heeft besloten om zondag te starten en te kijken waar het schip strand.

 

 

 

 

Richting Rotterdam

Om 3 uur, wanneer Mika uit school is, vertrekken we met de auto richting Rotterdam. Het eerste stuk gaat nog best lekker, maar zodra we de A4 oprijden belanden we in de file en deze duurt wel even. Tot Den Haag is het langzaam rijden en stilstaan en ook na Den Haag over de A4 richting Rotterdam schiet het niet op. Na ruim 2 uur rijden we dan eindelijk Rotterdam in, maar ook daar schiet het niet op.. Uiteindelijk kunnen we na bijna 3 uur de auto parkeren, niet echt een lekker begin.

Startbewijzen halen

We lopen vervolgens aar het Beursgebouw waar we de startbewijzen op kunnen halen, het is gelukkig nog niet zo druk, dus we zijn snel aan de beurt om de envelop in ontvangst te nemen. Vervolgens naar de volgende hal om de tas met het shirt op te halen. Helaas is het shirt net als vorig jaar niet echt een schoonheid.. Oranje en wit, maar vooral heel saai. Daar is nog wel wat te winnen voor de organistatie.

Vervolgens lopen we een rondje over de Marathon Sport Expo, er staan wel wat leuke zaken. We moesten nog Powerbar Powergel Shots hebben, deze konden we in de buurt niet vinden. Verder wat gels en carboloader gekocht bij Sportvoedingwebshop.com, hiermee moeten we er toch echt wel klaar voor zijn. Als laatste zoeken we onze naam op het bord met deelnemers en maken zoals iedereen een foto.

Sushitime

Inmiddels is het 19:00 en wordt het tijd om langzaam naar de Markthal te lopen, want net als vorig jaar is het op vrijdag voor de Marathon Sushitime. We lopen een rondje over de Markthallen en schuiven vervolgens aan om even lekker van de sushi te genieten. Als we vol zitten lopen we weer terug naar de auto en rijden we gelukkig een stuk sneller terug naar huis.

’s Avonds kijken Sonja en ik voor de zoveelste keer de Marathon, wat een heerlijk film blijft dat toch. Nog 2 nachtjes slapen en dan gaat het gebeuren.. Ik ben er klaar voor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.