Weer terug in Mallorca 🌴 ☀️

Net als vorig jaar is onze seizoensafsluiter weer op Mallorca, waar we wederom meedoen met de Halve Challenge in Peguera.

Net even anders.

Toch is het dit jaar allemaal net even anders, waar het vorig jaar allemaal nieuw was is het nu een gevoel van terugkomen.  Verder is het weer ook anders in vergelijking met vorig jaar, toen het bloedheet was, nu is het vooral erg wisselvallig, wat ook niet bepaald rust geeft. Ook de kids zijn dit jaar mee, wat de beleving ook wel anders maakt. Maar wanneer we door Peguera lopen komt het gevoel langzaam weer terug.

Niet helemaal fit.

Sinds de Dam tot Damloop heb ik last van mijn knie, waardoor ik lang niet zoveel heb kunnen doen als ik zou willen de afgelopen tijd. Waarschijnlijk staat mijn fiets niet helemaal goed afgesteld, maar het stelt me niet bepaald gerust voor morgen. In ieder geval start ik morgen en ik zie wel waar het schip strand.

Het weer

Waar het vorig jaar schitterend weer was heeft Mallorca deze week nog last van de orkaan die vorige week over Portugal trok. Er zijn regelmatig buien en dat heeft er voor gezorgd dat we nog niet gefietst hebben dit jaar. Ook de festiviteiten van donderdagavond werden helaas afgelast. Gelukkig ziet het weer er voor zaterdag wel redelijk uit.

Registratie

Op woensdag konden we ons startnummers en cadeaus ophalen, wat is het hier toch top geregeld. We kregen weer een mooie tas en bovendien ook nog een fietshoes, altijd leuk. Op donderdag was het tijd voor de briefing en de Pastaparty en hier was het net als vorig jaar weer lekker druk.  Vervolgens hebben we toch nog een klein stukje kunnen fietsen om daarna nog een stukje in zee te zwemmen.

Bike check-in

Nog een keer gaan we vandaag richting Peguera, om de fietsen weg te brengen. Helaas is het voor veel mensen nog steeds onduidelijk dat de Bike tas onder moet hangen, dus het is weer een chaos in de kleedruimte. Hopelijk veranderen ze vanavond nog. We kunnen er nu verder niet zoveel meer aan doen, morgen moet het gebeuren.

 

 

 

2 reacties

  1. Heel veel succes 😘

    • Wicky op 19-okt-2018 om 21:55
    • Reageer

    Veel succes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.